Historiekanon fra Pirana 1-3

Jens Aage Poulsen, Kerstin From, Niels Kondrup Olesen
Gyldendal, 1. oplag 2022, 49,95 kr.

Anmeldt af Søren-sjov Andreasen

Endnu et pragteksemplar af en god historiekanon, den er didaktiseret, så den kan gå direkte ind i undervisningen i forhold til undervisningsministeriets lærerplan for historiefaget. Hvert kanonpunkt fylder tre sider, der er en let forståelig og læselig tekst. Når eleverne har læst teksten, kan de gå direkte i gang med de tilhørende quizzer, skrive eller tegne opgaver. Med denne tilgang får eleverne en grundlæggende viden om emnet, hvad enten man som lærer bruger dette til videre arbejde eller man mener, nu har eleverne kendskab til dette emne. Der er en tilhørende hjemmeside med facitliste og en digital udgave af hæftet som kan bruges til interaktiv undervisning. www.gyldendal-uddannelse.dk/pirana

Hæftet er tænkt som supplerende materiale, der på en sjov og anderledes måde kan give eleverne viden om disse historiske øjeblikke i vores Danmarks historie samt vores verdens historie.