Indflydelse og arrangementer

Først og fremmest kæmper vi som forening for, at DIN mening om samfundsfag og historie bliver hørt og set hos de politiske beslutningstagere. Vi har bl.a. direkte kontakt til ministeriet og fagkonsulenterne.

Dernæst afholder vi hvert år en række arrangementer, der enten er billige eller gratis for medlemmer af FALIHOS. Se den aktuelle liste under arrangementer.

Ideer til undervisning og hjælp til afgangprøven

På medlemssiderne findes der flere inspirationstekster til brug i din undervisning samt gratis undervisningsmateriale.

Du kan også blive medlem af vores lukkede facebook-gruppe, hvor du kan få råd og sparring om afgangsprøverne i Historie og Samfundsfag. Har du spørgsmål, vil bestyrelsen prøve at svare hurtigst muligt i gruppen eller kontakte fagkonsulenten direkte, hvis vi ikke selv kender svaret.

Du finder gruppen her

Bograbatter og andre tilbud

Vi samarbejder med en række forlag m.m. for at give vores medlemmer de bedst mulige priser på relevant faglitteratur m.m. Listen opdateres løbende, så husk at kigge forbi.

Politiken Historie

Som medlem af FALIHOS kan du få et årsabonnement for kun 749,- kr. Læs mere om Politiken Historie her

Log ind og se under “Mine oplysninger”, hvordan du får rabatten.

Sigurds Danmarkshistorie

Undervisningsmaterialet til Sigurds Danmarkshistorie består af en elevbog og lærervejledning til historieundervisning i 3.-4. klasse. 

I samarbejde med Forlaget Klim kan medlemmer af FALIHOS bestille klassesæt (op til 30 elevbøger samt 2 lærervejledninger) med 40 % rabat og enkelteksemplarer med 25 % rabat. Se hvordan du får rabatten ved at logge ind på din side.

Alle foreningens medlemmer kan hente første kapitel af elevbogen gratis som pdf på hjemmesiden – find den under “Undervisningsideer” på medlemssiderne, når du er logget ind.

100 danmarkshistorier

FALIHOS har indgået samarbejde med Aarhus Universitetsforlag om rabatordning til det nye, store projekt ”100 danmarkshistorier”. Over en årrække vil forlaget udgive 12 bøger om året. Hver bog vil være på 100 sider og illustreres med flotte billeder. Bøgerne bliver skrevet af førende fagfolk, medtager den nyeste forskning samt skrives i lettilgængeligt sprog.

Specialpris til medlemmer af FALIHOS: 100 kr. om måneden for 4 x 100-pakken, den trykte bog, en lydbog, en e-pdf og en e-pub. 60 kr. om måneden for 3 x 100-pakken, en lydbog, en e-pdf og en e-pub. Abonnement kan tegnes ved at logge på hjemmesiden og bruge linket som man finder på siden “Adgang til medlemsfordele”.

Forlaget Historia
Medlemmer af Falihos får 25% på alle udgivelser fra Forlaget Historia.

Historia Forlag er et anderledes forlag, fordi forfatteren selv finansierer sin udgivelse. Det betyder samtidig, at rettighederne over værket tilhører forfatteren – herunder op til 65 % af indtægterne fra salg. Vi synes, kun det er rimeligt, at forfatteren får noget ud af det, når først bogen er udgivet.

Lærerkalenderen

Som medlem af Falihos får man 10% rabat.

Mere om Lærerkalenderen på: www.lærerkalenderen.dk

Hans Reitzels forlag

Alle medlemmer af FALIHOS kan få 20% rabat på titler hos Hans Reitzels forlag. 

RÆSON

Gratis bog (3 at vælge mellem) fra RÆSONs forlag, hvis du tegner abonnement hos Ræson.

Forlaget Turbine

20% i rabat på følgende bøger:

  • Vikingernes liv og færden
  • Signal
  • Blod og jord
  • Det sidste skridt
  • Vasaerne

Bestil på https://turbine.dk/

Særtilbud på Ungdomsmediet Koncentrat 

Læs mere her: https://www.koncentrat.dk/om-os

Skolerne kan prøve et 30-dages gratis prøveabonnement. Tilmeldelse via Uni-Login her: https://www.koncentrat.dk/abonnement I prøveperioden får alle elever og lærere adgang til Koncentrat. 

 Tilbud: Normalt er prisen 39 kroner pr. elev årligt + moms, men er du medlem af Falihos får din skole 40 procent i rabat på et årsabonnement (23 kroner pr. elev årligt)

Medlemstilbud på Altingets portaler

Tilbud på Altinget:

Christiansborg og EU til samfundsfags- og historielærere i grundskolen igennem FALIHOS. 

  • Pris: Altinget.dk abonnement, op til 5 brugere til begge portaler  (normalpris 12.429 pr portal) TOTAL 3.000 DKK ex moms for et år.

Forlaget Meloni

Køb bogen “Historie – mere variation i undervisningen” til 20 % rabat. 

Flere rabatter på vej…

Vi arbejder løbende på at få flere gode tilbud til foreningens medlemmer.