Ekstraordinær generalforsamling d. 27. august 2023

Kære medlemmer af FALIHOS – Foreningen af lærere i historie og samfundsfag,

Den nye bestyrelse er i arbejdstøjet, og glæder os til at føre foreningen videre. Vi håber, du har lyst til at bidrage aktivt til diskussionen om, hvordan vi udvikler samfunds- og historiefagene i folkeskolen. Foreløbig kunne vi godt tænke os at blive lidt flere, så vi repræsenterer et bredt udsnit af lærerne i fagene, og bliver et stærkere fagligt netværk. Det vil vi gerne gøre ved at sætte kontingentet ned. I bestyrelsen foreslår vi derfor:

  1. At kontingentet for almindelige medlemmer fremover lyder på 129 kr.
  2. At medlemskab for studerende og pensionister er gratis.

For at kunne ændre kontingentet kræves en generalforsamling. Vi indkalder derfor til ekstraordinær generalforsamling søndag d. 27. august kl. 12.00 på Østerbrogade 19, 2. tv, 2100 København Ø. Tilmelding til generalforsamlingen sker til formandens mail: formand@falihos.dk .

Endelig dagsorden sendes senest 14 dage før den ekstraordinære generalforsamling. Har du spørgsmål, kan du kontakte næstformand Martin Topf på martinsltopf@gmail.com

Samfundsfaglige og historiske hilsner fra bestyrelsen,

Jakob, Martin, Søren, Nanna, Allan, Jane og Anders.